8. joulukuuta 2014

Joulukalenterin luukkuja

Luukku 8.


Tänään heti aamusta piti kysyä - äiti saanko jo avata luukun - kun normaalisti yritetty tämä blogi kalenteri avata lounaan jälkeen. No kylhän äiti suostui, kun oli jo etukäteen tutkinut että paketista ei tänään tule karkkia (tai näin oletin kun ei ollut yhtään karkin muotonen eikä kuulonen) ja näin äitin veikkaus meni oikeaan.

Luukusta paljastuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....

luukusta paljastui pieni angrybirds


Luukku 7.

Luukusta seitsemän paljastui muumi välipalakeksi - oli kuulema tosi hyviä, täytyykin niitä ostaa kaupunki reissuja varten kassiin/kaappiin. Sekä muumi tikkarin, jonka halusi säästää - en olisi uskonut pojan suusta sellaista kuulevani.Luukku 6.


Itsenäisyys päivän luukusta paljastui Notre Damen Kellonsoittaja - dvd ja tuv-keksejä. Elokuvaa meillä ei vielä ollutkaan. Katsomme sen pojan kanssa kunhan malttaa, on nyt innostunut leikkimään huoneessaan paljon.


Luukku 5.


Viides päivä luukusta ilmestyi kolme muumi tikkaria, samana iltana tuli PeikkoPojan ystävä kylään, niin hän tarjosi yhden tikkareista tälle, ihana kun osaa jakaa ihan omasta tahdostaan.


Luukku 4.

Luukusta neljä paljastui kolme liskoa tuommoisia pieniä, pehmeitä muovisia. Ja CD Pedro pieni lentokone - kuuntelua vaille vielä.
Kiitos luukuista lähettänäille <3

Tässä oli kaikki tällä kertaa!

Seuraavia luukuja odotellessa <3

PeikkoPoika ja äiti Nalle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti