22. huhtikuuta 2010

Minä ja sateinen päivä

Hei kaikki!

Ajattelin tällaisen blogin kirjoittamista alkaa harrastaa siskoni kannustamana, saa nähdä mitä mä tänne keksin, mutta ehkä mä jotain saan aikaan.

Olen 23-vuotias naishenkilö...työkseni olen henkilökohtainen avustaja, eli avustan yksityistä henkilöä tämän joka päiväisessä elämässä. Perheeseeni kuuluu avomieheni, toivottavasti joskus aviomieheni ja tulevien lapsieni isä. Olemme seurustelleen reilu 6 ½ vuotta ja kihloissa olemme olleet 4vuotta nyt.
Luettelen myös perheeseeni molemmat pikkusiskoni, vaikka he asuvatkin omillaan.

Harrastuksiini kuuluu karaoke, kirjojen lukeminen, runot, kirjeiden kirjoittelu etanapostina, leipominen, rakastan kokeilla kaikkea uutta leivottavaa.

Keräilen pehmo Nalle-karhuja tai oikeastaan nykyään enemmän koriste-esineitä ja keramiikkaa.

Eipä mulla tämän kummempia nytten, kirjoittelen taas kun siltä tuntuu...ehkä voisin jonkin leivontaohjeen tänne kirjoittaa...

KIITOS JA KUMARRUS !!

1 kommentti:

  1. Leivontaohjeet ois jees, ja kuvat leivonnaisista ! Liikunnastaki voisit toki kirjottaa, miten liikut ja pientä laihisprojektia tässä sivussa, on huomattavasti (ainaki mulle) helpompaa pitää yllä laihdutusta/elämäntapamuutosta kun siitä kirjottaa ylös jonnekkin, mitä ei voi hukata tavaroisen sekaan !
    Rakkaudella rakas pikkusiskosi !

    VastaaPoista