23. marraskuuta 2011

1 vuotias

Heissan!


Rafe irvinaama
Tosiaan aikaa on vierähtänyt jo aika iso tovi kun olen viimeksi kirjoittanut.
Nyt pieni mies on jo 1 vuoden, täytti tuossa 19.11.2011. ONNEA ONNEA HURJASTI!


Tässä on kaksi neuvolakäyntiäkin ollut välissä, niiden pituus ja paino kasvut näet sivusta.


10kk neuvolasta neukkutäti kirjoitti näin: "Hienosti kasvat ja kehityt. Lattialla ryömit vauhdilla. Kieltoja yms. ymmärrät, ei vielä omia sanoja. Tyytyväinen poika olet."


1v. neuvolassa: "Hyvin kasvat ja kehityt. Konttaat ja nouset tukien kävelemään. Puhetta ymmärrät. Tyytyväinen poika."


1vuotis neuvolassa sai kolme piikkiä ja voi sitä itkun määrää.


Nyt pieni mies on kolmatta päivää kuumeessa, pikku hiljaa helpottaa, suostui jo syödäkin, kova yritys on saada juomaan jotain.


Pieni mies osaa nyt juoda itse nokkamukista, tuttipullosta ja osaa kontata. Nousee tukia vasten ylös, mutta ei vielä kävelem pikkusen uskaltaa jo ottaa sivuaskeleita tukea vasten. Kovasti yrittää nousta sohvalle, rakastaa temmeltää sohvalla ja hyppiä pomppia siinä.
Vahva luonne ja suuttuu heti jos ei saa mitä tahtoo, mutta kun ei anna periks jättää asian sikseen ja menee tekee jotain muuta...saattaa tulla myöhemmin kokeilee uudelleen.
Syö hyvin, ei vielä itse, paitsi leipää saa syödä itse, ruoka vaan lentää lautasen kera lattialle jos antaa itse syödä, eli leikkii vaan, kyllä jossain vaiheessa oppii ja ymmärtää syömisen idean. 


Lisäilen 1vuotis kuvan kunhan saan semmoisen liikkeestä, ja päiväkotikuvankin voisin laittaa.


Ainiin pieni mies aloitti päiväkodin 8kk ja on viihtynyt siellä todella hyvin. Paljon on kavereita ja tuntuu että kaikki tykkäävät hänestä.


Ei tässä ihmeitä. Kahtellaan taas!


Bluerose + Rafe 1v

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti