18. heinäkuuta 2013

muumimaailman retki 4.7.2013

Heissan.......

Kirjoittelen tässä retkestämme muumien luo. Mukana oli HelinäKeiju (poitsun kummi) ja äippä ja poitsu.
Matka alkoi ensin bussilla kaupunkiin ja sitten menimme odottamaan että pitkän matkan bussimme tulisivat paikalle että pääsisimme matkalle..
Valitsimme paikaksi vikan kolmen penkin penkkirivin, ja oli itseasiassa tosi hyvä, oli helppo istua kolmisteen vierekkäin.
Bussi matka meni oikein rattoisasti, Forssan pysähdyksen jälkeen poitsu nukahti bussiin ja nukkui meno matkan viimesen puoli tuntia. Bussien pysähdyttyä kävelimme tovin että pääsimme siltaa pitkin muumien luo.

Ensin odottelimme vuoroamme että pääsimme porteista sisään, ainoa mikä harmittaa koko reissusta on kun edes poitsu ei saanut ranneketta reissusta, ei saatu muistoa kirjaan.
Kiertelimme ja kaartelimme muumilassa ja kävimme ensitöiksemme syömässä. IIIIISOT pasta-annokset.

Rafesta oli aivan ihana kun sai halailla muumeja, kun oli muumipappaa halannut niin uskalsi halata kaikkia, ainoa ketä vähän pelkäsi oli haisuli, ja Rafe yrittikin Haisulia saada siivoamaa, mutta Haisuli lähti karkuun.

Kävimme myös katsomassa laivaa, jonka edessä sai leikkiä veden äärellä veneilllä.
Kävely matkan päässä oli sitten myös kaukoputki, josta näkyi kuulema lohikäärme, no miehän en sitä nähnyt mutta niin Rafe sanoi niin oli pakko uskoa.
Kaukoputkelta käveltiin matkaa hiukan niin tuli erilaisia maastoja, poitsu sai riisua kengät ja käpytellä niillä...sitten saavuttiinkin Nuiskamuikkusen teltalle, mutta siellä ei ollut ketään kotona.
Nyt hiukan kuvia.

 


 

Reissu oli kaikin puolin onnistunut, oli vain yksi asia josta olin pettynyt oli poliisi, kun mielestäni se on mies, eikä nainen.

Vielä tunti odoteltiin bussiin pääsyä niin kävimme läheisellä leikkipuistossa.

 

OIKEIN IHANAA LOPPU KESÄÄ KAIKILLE!!

Jäihän meille ihana muisto poitsu kanssa. Tajusin vaan just että miksi en pyytänyt kuvaan HelinaKeijuakin. HÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!!!!


Halauskin, Bluerose & R
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti