24. huhtikuuta 2015

ooo, kohta 4,5 vuotias

Moi!

Äidillä jäi tuo kalenterin postaus jouluna - mutta pidin kaikista lahjoista, kuvat on kyllä äidillä jossain tallessa (kuulema jossain kansiossa mikä on tämän koneen sisällä).

Mä olen kohta jo 4,5 vuotias, oho. Odotan innolla että täyttäisin jo viisi vuotta. En oikein osaa sanoa miksi tahdon olla viisivuotias. Ainakin sitten veikka on jo yksi vuotias, eikä ole enää nolla.

Minusta on kiva viedä veikalta leluja - koska ne ovat oikeasti minun - tämäkin helisee kivasti - äiti saisi kyllä ostaa veikalle oman tällaisen helistimen.

Sain Pupu tädiltä ja hänen mieheltään kortin, kun he kävivät Tallinassa - olin innoissani. Äiti kun kertoi että sain kortin kysyin "MITÄH?!" ja kun hän kertoi vielä keltä se on, sanoin vielä kovempaa ja innostuneemmin "MITÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄH!?"

Veikka kattoo usein kun pelaan - ja on silloin rauhallinen.Äiti väittää että astun jotenkin huonosti ja halusi ottaa kuvia jaloistani - mitä mieltä te muut olette? Minusta kun minä kävelen ja astun ihan hyvin. Äiti vei minut elokuviin - kävimme katsomassa liilaa ohoa ja tyttöä, ainakin se tyttö oli kiva. Elokuva oli nimeltään Vihdoin kotiin.


Kivaa kevättä kaikille!

Peikkopoika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti