15. elokuuta 2010

sunnuntai

Olen ollut tämän viikon nyt töissä...aika rankalta tuntunut sinänsä, mutta kun mietin että olen joka päivä nukkunut puolen - puolentoista tunnin päiväunet, niin ei se sit niin rankkaa ollutkaan...siis kun olen tehnyt aamu + iltaa tämän viikon ja eilen lauantaina olin vielä aamulla nelisen tuntia.

Eilen iltapäivällä lähdimme sitten ajelemaan eräisiin juhliin, jossa oli tajuttoman hyvää ruokaa, siis oikeesti, en muista milloin oisin niin hyvää ruokaa syönyt viimeks...taisi itseasiassa olla J & R:n häissä.
Kun oli ruoka syöty, sit oli vapaata jutustelua ja joskus parin tunnin pääst oli kahvia ja kakkua...ah ku oli ihanaa kakkua, voiku sais nytkin sitä.
Taikuri esiintyi sitten kahvin jälkeen...oli kyllä hyvä esitys..ainakin lapset tykkäs..Kultsini haki minulle ilmapallo sydämen, tai siis taikuri teki pitkulaisilmapallosta sydämen..tosin se sydän jäi sinne juhlapaikalle...unohdin sen...

itse olin kuskina, eli kaskummaa selvinpäin..mutta ihan hauskaa oli...hehe..kamala ilma oli ajaa sinne päin ja vielä kamalempi takasin päin..heh..

eipä tässä muuta..täytyy lopetella kun ystävä rakkahin tulee hakemaa, lähden kahville hänen papalleensa..

Halauksia sunnuntai päiväänne !!

Toivottelee Bluerose ja ötö 20+6


ps. kommentit olis tosi kivoja..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti