13. marraskuuta 2010

Syksy menossa ja talvi tulossa

Siitä onkin taas aikaa kun olen kirjoitellut, en ole oikein saanut niskasta itseäni kiinni että kirjoittaisin mitään.
Raskaus on jo edennyt niin paljon, että ei olekaan kuin että maanantaina tulee 6viikkoa laskettuunaikaan. Oireita ei ole tullut vieläkään, raskausoireita siis, mutta kaikkea muuta tässä sitten on ollutkin.
Verenpaineeni nousivat kk sitten korkeaksi ja sain verenpainelääkityksen, sitä syönyt nyt pari viikkoa. Onhan ne paineet alentuneet. Ötö liikkuu masussa hyvin ja aktiivisti, niin kuin tällä hetkelläkin kun kirjoitan, taitaa tytkätä kun kerron hänestä.
No verenpaineen nousun myötä löytyi sitten virtsastani proteiinia. Jouduin viikko sitten ma-ti sairaalaan vuodeosastolle tarkkailuun verenpaineiden vuoksi jossa todettiin että mulla on kohtalainen raskausmyrkytys, jonka vuoksi jouduin sitten vuodelepoon tai lääkäri sanoi ettei tarvi koko ajan makoilla, saan ihan luvan kanssa istua vaikka tietokoneella, eli varmaan kyllästymiseen saakka tässä koneella istun, no ei tarvi istua sitten kun toinen syntyy maailmaan.
Olen tässä nyt sitten kahden viikon aikana käynyt ainakin 4x verikokeissa ja maanantaina olisi taas labrat, mutta onhan se hyvä tutkia ettei vaan pahennut ja joudu sitten osastolle, pahimmassahan tapauksessa synnytyksen käynnistäminen ennen aikaisesti tai sektio, mutta toivotaan että ei olo pahene ja saa toinen olla pienessä yksiössään mahdollisimman lähelle laskettua aikaansa.
Ötö on RT (raivotilassa) eli pää alaspäin, eli niin kuin pitääkin, on ollut jo RV 28-29 asti.
Painoarvio pari viikkoa sitten oli ~2100g.

Tällä hetkellä vointi on hyvä ja kaikki on hyvin ja ei ole mitään oloja. EI kannata huolestua =), kun en itsekään ole huolissani.

Halauksia kaikille!!

Bluerose ja ötö 33+5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti