22. marraskuuta 2010

SYNTYMÄPÄIVÄ

No niin nyt voisin vaikka kirjoittaa tänne blogiini jotain kun on muutama päivä mennyt ja alkaa omat kivutkin hellittää..Olen opetellut perjantain jälkeen kävelemään. Siitä lisää alempana.
19.11.2010 klo 11:42

Paino 2260g

Pituus 43cm

Py 33cm

Meidän pikkuinen Ötö tuli sitten maailmaan sektion kautta perjantaina 19.11.2010 klo 11:42 reilu viisi viikkoa etuajassa. 
Täyden pisteen peikkopoika.
Sairaalaan tulin tiistaina äitiyspolin kautta, kun mun virtsassa oli proteiini noussut huomiin tuloksiin. Sitten osastolla se alkoi laskea, mutta torstainan tulimme lääkärin kanssa siihen tulokseen että perjantaina lähden sektioon, koska viikonloppuna ei pystytä seuraamaan mun pissan proteiini pitoisuutta ja jos olo menee huonommaksi sitten se olisi vaarallinen molemmille, kun raskausmyrkytys mulla taustalla.
Leikkaus onnistui hyvin, olin kyllä ite ihan kauheissa pöllyissä...hereillä olin koko ajan, epiduraalipuudutuksessa. Näin heti pikkusen pikasee ja miun kultsi sitten saattoi toisen keskolaan. Itse pääsin heräämön jälkeen pikaseen katsomaan pikkusta ja koskettamaan. Sitten osastolle.
Osastolla sitten loppu päivä meni makoillen =) kun puudutus hävis. Lauantaina pääsin nousemaan ohjattuna ylös ja kävelyn uudelleen opettelu sai alkaa. Pääsin pyörätuolilla tapaamaan omaa pikkuista ja sain jopa vähän silitää sitä, tai no pitää kättä tämän päällä, kun ei suositella silittelyä ja paijausta, pieni on vielä niin herkkä, pelkkä kosketus jo rauhoittaa. Hyvin voi kun painehapen oli voinut jo sammuttaa. Illalla sitten lauantaina mun vanhemmat, pikkusen mummi & pappa, katsomassa kanssa ja ottamassa valokuvia. Sunnuntaina sitten menin kultsin kanssa katsomaan pikkusen hoitamista ja saatiin pitää hetken jopa sylissä pientä. Kultsikin piti pientä sylissä kuin vanha tekijä, se oli kyllä niin hellyyttävää katsottavaa. Sunnuntai-iltana tuli sitten appivanhemmat, pikkusen mummeli & paappa, katsomaan pientä ja valokuvaamaan. Kaikki isovanhemmat olivat ihan onnesta soikeina ja hössöjä, no mitäs muutakaan kun molempien vanhemmille tää on ensimmäinen lapsenlapsi.
Pikkusella oli lopetettu sokeriliuoskin lauantain jälkeen kun sokerit oli hyvät.
Tuossa nyt jotain pikku miehestä tietoa...kirjoittelen taas uutta kunhan tässä nyt vaan saan aikasiks miettiä mitä kirjoittais =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti