25. syyskuuta 2012

1v 10kk

Siitä on kovasti aikaa kun olen kirjoittanut, nyt yleisön pyynnöstä, yritän, yritän, kirjoittaa edes kerran viikossa jotain tai edes joka toinen viikko.

Tosiaan Rafehan on jo kasvanut PALJON kesän alusta, nyt juosta jumpettaa joka paikkaan, joko juostaan tai sitten pompitaan.
Ja voi sitä puheen määrää, siitä kun ei meinaa tulla loppua, en halua ees tietää saanko sitten enää puheen vuoroa kun oppii ihan kunnolla puhumaan. Kyllähän tuo apinan poika puhua pulputtaa...."äiti kato, tuolla on auto" "tuolla kaakka" (tuolla lintu, osaa sanoa lintukin mutta aina eka sanoo kaakka kun nuo jotkut aina raakuttaa, siitä kai oppinut). "tuo on auto", "tää on pyöä". KYLLÄ, tuo poitsu puhuu vähintää kaks osaisa lauseita...yleisin on ehkä "tää on auto" tai sitten "äiti tule" ja "teekka auki"

Mulla on taas tää jäsentäminen sitten hakusessa, kun tosiaan kirjoittaminen vähän hukassa joka suunnassa.

Rafe on nyt 1v 10kk, kauheasti yritän miettiä synttärijuhlia, jotka ovat vasta marraskuussa, mutta nyt jo mietin mitä tarjoaisin, millaisen kakun leivon ja teenkö minkä voileipäkakun...nyt kun sais kutsukortit kirjoitettua ja lähetettyä niin kaikki olis hyvin.

Lisäilen tänne vielä muutaman kuvan.

Rafe lukee iltasatua (syyskuu)

Rafe esittää kovaa poikaa, oli ihan pakko laittaa lippis väärinpäin (kesäkuu)

parvekkeen siivouksen jälkeen on hyvä hymyillä.(kesäkuu)

Tädin syntymäpäivillä kesäkuun lopulla, kädessä pyssy ja tuulettimen kaukosäädin.

meidän työ mies(heinäkuussa)

Elokuussa pelataan palloa.

kummitätsyl kylässä

1 kommentti:

  1. Oi kun Rafe on jo iso poika ja iloinen! Ihanaa tuo 2v tienoilla olevien lasten "kato" puhe, niin innoissaan kaikesta!! <3

    VastaaPoista