30. syyskuuta 2012

Äiti - poika päivä

Hellouh!

Tänään olen viettänyt äiti - poika piävää.

Harvinaista, mutta Rafe tuli herättämään vasta 8:30, sen ainaisen 7 sijaan, no meillähän tuli hitusen kiire (kun olin laskenut sen varaan että Rafehan herää aikasin). 9:30 oltiin jo bussissa matkalla kohti toisen alueen kirkkoa, kun siellä oli perhemessu ja sen jäkeen perhepäivä.
Kirkossa istuminen oli liikaa Rafelle, ei ois jaksanut istua niitä puhuttuja juttuja, mutta kun laulettiin oli tunteella mukana, tunsi suurimman osan lauluista.
Jumalanpalveluksen jälkeen puimme ja menimme ostamaan makkaraa ja mehua, siellä oli partiolaisten järjestämä grillipiste. Makkaroiden ja mehujen jälkeen menimme katsomaan josko viakka pääsis ratsastamaan ja mitä se maksaa. Äidin onneksi se oli ilmaista (kun joku ei muistanut käteistä ottaa), niin Rafe pääsi ratsastaan ensimmäistä kertaa.
Voi sitä puheen määrää ja pulputusta kun mentiin (äiti käveli vierellä, kastellen lenkkarit sukkiin asti märiks, pitäen pikkasen kiinni ettei putoa), mutta voi sitä itkua mikä pääsi kun piti tulla pois ponin selästä, ja sanoivat että ei oo ketään lasta nähnyt niin surullisena kun pitää pois tulla, yleensä Rafen ikäiset kuulema rupee itkemään kun poni lähtee liikkeelle, Rafe vaan nauroi ja puhua pulputti.
Hän sai katsella hetken vielä poneja ja vilkutti niille, äiti sitten reippaana tyttönä käveli kaupunkiin (3km) työntäen rattaita, poitsu sitten nukahti (onneksi) matkalla =).

Kotona sitten teimme Rafen knassa pizzaa, sai ripotella juustoraastetta pizzalle.


Laitan vielä kuvan kun Rafe on ponin selässä.


Bluerose + Rafe

2 kommenttia:

  1. Awws, ihana tekstiö- Mut hei, muuta tota tekstin väriä, tosi hankala kattoa punasta tekstiä vihreellä taustalla, ja jos joku värisokea joskus tänne eksyy, ei hän pysty lukemaan sitä vähääkään ;D

    VastaaPoista
  2. Tuleva heppapoika! <3 Kohta se vinkuu ratsastustunneille ;) Meilläkin katseli Vermon raveja naureskellen ja sätkien, J vaan käski varomaan ettei meillä pian asusta heppatyttö ;)

    VastaaPoista