23. toukokuuta 2013

Iloinen kesäpäivä ja hiustenleikkuuta

Kukkelis kuu ja kukkuu..

On taas vierähtänyt tovi. Olemme tehteen vaikka ja mitä.

Kävimme koko perheen voimin Iloinen päivä Launeen perhepuistossa - tapahtumassa. Päivä oli lämmin ja todella painostava ilma. Väkeä oli niin paljon ettei liikkua mahtunut, että ihan ahdisti olla paikan päällä.
Koho kohta koko reissussa olikin että R pääsi ratsastamaan ja hän nauttikin yli kaiken tästä...koko loppu päivän selitti kun hän ratsasti ja hänellä oli kypärä päässä. Käyteen me myös poliisiautoa ja ralliautoja katsomassa. Kiipeily teline oli kiva paikka.


Tosiaan meidän pikku pörröpäältä leikattiin hiukset, ei uskois enää samaksi pojaksi, tuntuu niin oudolta katsella häntä, mutta kyllä kai tuo silmä tottuu, vaikka äitinä miulla on jo ikävä nuita pitkiä hiuksia.
Ensin leikattiin saksilla, näissä perhepuistokuvissa vielä on hiuksia, saksilla leikeltynä.

Olimme lomailemassa mummilla & papalla tässä muutama päivä, siellä yritettiin kuivaksi opetelua, kunnes tulimme siihen tulokseen ettei tuo vielä onnistu, ei ole pidätystä sitten yhtään tuolla poitsulla, eikä sitä haittaa jos vaatteet on pissiset...sit ne vaan on ja leikki jatkuu..Tulihan sitä mummin ja tädin kanssa käytyä leikki puistossa, mutta niistä miulla ei ole kuvia, vaan ne on mummin puhelimessa.

Eilen kotiin tultuamme R meni päiväunille ja nukkui pitkät päiväunet (heräsi kuuden maissa ja nukkuman meni kahden maissa). Lasagnea söi oikein hyvin.
Sitten oli isin hiusten leikkuu ja R kurkki oven raosta ha hoki "isiin sattuu" ja me vain ett äei satu...
Sen jälkeen poitsu pallille...pienen itkun jälkeen kun eka veto oli tehty poitsu antoi ajella koneella hiukset, tosin puolessä välissä piti isin hakea namia että pysyi loppu ajankin paikallaan.

Meillä ollaan oltu syömättä kohta pari kk että vain närkkii sitä sun tätä, mutta ihanaa nyt pari piävää syönyt todella hyvin. Josko toi syömättömyys menisi ohi.
Poitsulla on niin paljon vaatteita että mä hukun kohta vaatteisiin, pieniin ja isoihin.

Ei tässä oikein muuta, kuin nyt kotitöiden pariin kun R vielä on päiväunilla.

Vielä kuvia :)


HYVÄÄ KESÄN ALKUA!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti