4. toukokuuta 2013

Kevät sää lämmittää...vai lämmittääkö

Heips Lukijani,

Olen taas unohtanut kirjotella ja sehän ei ole mitään uutta, töiden teko vie mehut. Todella ihana kun nyt alkaa kesä olla lähellä.

Meillä olisi Rafen kanssa aikomus aloittaa vaippojen kadotus harjoitus kera päiväkodin, tämä ehdotus tuli päiväkodista käsin, että jätetään vain vaippa pois ja eiköhän poika rupea potalle menemään kun en usko että kauaa jaksaa olla niin että housut aina kastuu. Nukkuessa toki vielä vaippa laitettais. Toivottavasti onnistuisi, kotona kun ei suostu potalle, mutta päiväkodilla kyllä menee, tosin tekemättä sinne mitään, vaikka istuisikin pitkän tovin.

Muutan meillä menee ihan hyvin, Rafe puhuu kuin papupata...voi kun jsokus olisi ihan rauhassa :D

Nyt meillä on ongelmana kun ei meinaa syödä mitään..tai kyllä aamupala ja iltapala menisi ja viakka kuinka paljon, mutta päivällä ei söisi mitään...kun laittaa pöytään ruoan ja nousee pöydän ääreen...ottaa luskallisen ja toteaa "oon syöny, kiitos, ei syö enää", huoh, en tiedä mitä tuon kanssa tekköö..

Tuntuu että pituutta tulee jatkuvasti lisää tai sitten vaatteet lyhenevät ;)

Viikon päästä tai puolentoista on Rafen kevätjuhla, sitä odotan innolla, kuulin että Rafe saattaapi soittaa sielä jotain soitinta. Ja ihanaa Rafen mummeli&paappa ovat ainakin tulossa sinne ja ehkä myös mummi&pappa jos ovat maisemissa silloin jo.

Odotamme innolla heinäkuun muumimaailma retkeä, kun meidät valittiin seurakunnan retkelle mukaan. Sinne lähdemme Rafe, mie ja Rafen sylikummi, minun lapsuuden ystäväni Helinäkeiju.

Eipä tässä oikein mitään muuta kuin oikein ihanaa kevättä kaikille!!

Niin ja  vielä VAPPU kuvatusEi kommentteja:

Lähetä kommentti