25. joulukuuta 2012

Joulu on taas, joulu on taas...

Joulu sitten tuli niin ku joka vuosi.

Rafe ei oikein ymmärtänyt, mutta ei se mitään.
Poitsulle ei nuo jouluruoat maistu, no hyvä että ees kinkkua ja leipää syö että syö jotain.

Syötiin koko perheen voimin joulu ruokaa tuossa klo 13 maissa ja ni Rafe söi vain kinkkua ja rosollia, no kuhan jotain syö oon tyytyväinen..kaikki on "ei tykkää" unohdin ottaa kuvan jouluruuasta, mut ei kai se haittaa.

Meidän piti Rafen kanssa mennä joulusaunaan, no nukuimme onnemme ohi, nukahdimme Rafen kanssa joskus puoli kahden maissa ja herättiin puol viisi ja viideltä tuli jo mummi&pappa sekä tädin M ja  L, eno ei tullut, mutta lahja oli kyllä.
Sitten tämä äiti paisteli joulutorttuja ja laittoi kahvipöytää valmiiksi, kun kuuden maissa tuli mummeli&paappa sekä kulkuri-koira ja täti J.

Kahvien jälkeen jaoimme lahjat, Rafe kun sai ekan lahjan niin ei suostunut hakemaan muita ennen kuin se edellinen on avattu, niin totesimme että taitaa lahjojen jako venyä aamuun...
Mukana tosiaan oli myös lahjojen avaaja koira Kulkuri tai kuukuu niin kuin Rafe sanoo...kyllä piti pitää huoli ettei lahjat ollu rvittynä muualla xD no ei se koiruli muuta kuin vain paperit nätisti repiny =)

Joulupukkia ei tullut, kun oltiin hitaita sen suhteen, jos ens vuodeksi joulupukin saisi.

nyt muutama kuvatus vielä jouluaattoillasta.


oikein ihanaa joulun aikaa kaikille!!!

Jouluhalauksin, Bluerose & Rafe

3 kommenttia:

 1. Kiitokset salaiselle jouluystävälleni :) Viimeinen paketti odottaa vielä postissa, en kiireiltä ehtinyt postissa piipahtaa ennen aattoa. Mutta siellähän se odottaa!
  Leppoisaa joulunaikaa!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa kun on tullut perille, pelkäsin että jää joulun jalkoihin, itselleni ei ole kiirettä kunhan jossain vaiheessa pääsen lukemaan kommenttia ;) Oikein ihanaa joulun aikaa <3

  VastaaPoista
 3. Heiiii heitin taas tunnustuksen sinulle <3 Käypä kurkkimassa blogistani :)

  VastaaPoista