15. joulukuuta 2012

Rafe 2 vuotta

Tosiaan Rafella oli tässä 2 vuotis synttärit jo kk takaperin, en ole ehtinyt kirjoittaa ja kun ajattelin kirjoittaa niin koko kone piti asentaa uudelleen, joten kuviakaan ei ollut. ONNEKSENI en ollut vielä kamerasta kuvia poistanut, mikä TUURI! Olen kaikki kuvat laittanut tikulle kopiona, mutta enpä ollut noita synttärikuvia vielä ehtinyt. (Täytyykin kohta ne taas sinne laittaa)
Sitten olen pahoillani kuvien laadusta, sillä en muista millään mikä ohjelma mulla oli koneella millä muokkasin kuviani ja nyt en saa niitä muokattuu lainkaan niin kuin tahtoisin.

Mutta Rafe tosiaan täytty 2 vuotta, mihin minun pienoinen vauva on mennyt, no ei, ei hän ole mennyt minnekään, hän vain on kasvanut.

Tein voileipäkakun ja täytekakun, molemmat samalla idealla, eli "revityt" pohjat, täytteet väleihin ja kuorrutus, ja mitään ei huomaa, ei ois kukaan tiennyt jos en ois kertonut. Todella hyvin maistui kun ei jäänyt mitään.

Synttärit menivät todella hyvin, sukulaisia ja kummit olivat paikalla. Synttärisankari myöhästyi omista juhlistaan, kauneusunien vuoksi, oli siis päiväunilla vielä.
Kaikki lahjat mitä sai, toi äidille, mutta äiti sitten avusti vain avaamisessa, jonka jälkeen lahjat olivatkin maailman parhaimpia, mutta ainahan lahjoista löytyy yksi kaikista rakkaimmaksi osoittuva lahja, niin tälläkin kertaa ja se oli KITARA...Hevi Saurus Kitara, voi sitä intoa ja pauketta mitä poitsusta lähti. Lisään kuvia tuota pikaa..Ja videotakin voisin(ilman ääntä kun kamerassani ei ole ääni toimintoa).

Mutta kaikkihan haluavat kuvia nähdä joten hypätäänpä kuviin.

Tässähän tätä nyt taas olikin. Rafehan kasvaa kasvamistaan ja puhuu ku viimistä päivää. Ainiin uudet mitat kirjoitankin tuonne palkkiin taasen. on tuo poitsu 7cm kasvanut sitten puolessa vuodessa <3

Oikein ihanaa JOULUN aikaa kaikille lukijoilleni!

Terkuin, Bluerose & Rafe 2v

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti