15. joulukuuta 2012

Joulun tuntua

Oltiin tänään Rafen kanssa ensin syntymäpäivillä, jossa oli teemana naamiaiset, Rafe oli pukeutuneena Piparipojaksi (en tiedä onko kunnollista kuvaa, kun ei tuo piparipoika paikoillaan pysynyt), Äiti oli vain tai yritti olla joulumuori tai jotain, ehkä hiukan epäonnistunut.

Sitten iltasella oli talomme pikkujoulut, jonne Rafen kanssa menimme, Rafe oli edelleen piparipoika, äiti Tonttutyttö (hyvin mielestäni onnistunut asu).
Juhlissa oli ensin tervetuliais Glögi, sen jälkeen söimme jouluaterian ja sitten torttukahvit.
Kahvien aikaan tulikin Joulupukki paikalle, voi sit lasten riemua kun joulupukki tulla jolkotti sisälle.
Rafe juoksi pukin ympäri oikein innoissaan ja loppujen lopuksi oikein juosten juoksi pukin syliin, eikä ois millään lähtenyt pois. Kun Joulupukki sitten sanoi että on lähdössä, Rafe juoksee halaamaan ja Pukki oli ihan hämillään ja hyvä ku halas, johon minä totesin että halaa ihmeessä takaisin, Rafe vain antaa lähtö halin Joulupukille, ja toki Joulupukki halusi että piparipojan äitikin antaa halauksen.

Eli tämän nähdessäni totesin että meille voisikin tänä vuonna tulla Joulupukki aattoiltana vaikka kotiakin, jos vain saamme semmoisen hommatuksi, niin ja jos nyt lahjoja edes on. Voisi toki kutsua meille muutkin sukulaiset joulutorttu kahville ja joulupukin vastaanottoon, hmm..HEI siinähän olisi ideaa. Tätä voisi suunnitella.Tässä nyt muutama kuvatus tästä päivästä.

Tämä siksi kun oli vaan niin söpö pöytäkoriste <3

Love, Bluerose

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti