18. joulukuuta 2012

Joulu ovelle kolkuttaa

Tulipa tässä juuri tajuttua, enää vajaa viikko jouluun..eikä apua... :D
no ei sen puoleen, mun piti tehdä joululaatikot vasta tulevana viikonloppuna, mutta eilen tein maksalaatikot..nyt uunissa lanttulaatikot ja sen perään laitan porkkanalaatikot, eli laatikot olis sit tehty. Perunalaatikkoahan en tee kun en osaa...meinasin punajuurilaatikon vielä väsäillä, jos jaksan.
Viikonloppuna voisi sitten tehdä joulutorttuja ja poitsu saisi tehdä joulupipaita..

Sunnuntaina siivosimme koko perheen voimin, Rafehan sitä imuria meni piiloon keittiön apupöydän alle, mutta kun sai koskea imuriin vähän pelko häipyi..
Siivouksen jälkeen hain meidän muovikuusen varastosta ja Rafe sai koristella kuusen, hän oli oikein innoissaan kuusesta. Laittoi palloja innoissaan ja muita koristeita. Kun pallot loppu oisi tahtonut lisää, sanoin että ne loppu nyt ja sitten hän keräsi laatikkoon kaikki "laatikot" mitä palloista ja koristeista oli tullut.
Ihana kuusesta tulikin. Isihän laittoi sitten tähden paikoilleen.
Jouluverhoja emme tänä vuonna laita lainkaan olkkariin, nuo verhot saavat kelvata.

Meillä olisi suunnitteillä jos jouluaattona tulisi minun ja mieheni vanhemmat eli Rafen isovanhemmat joulutorttukahville. Samoin ajatuksena olisi että minun siskonikin tulisi sekä joululahja jakoon, yritämme saada myös Joulupukin.

Ajatuksena siis että Joulupukki tulis ja jakais lahjat ja sitten juotais kahvit ja syötäis joulutorttuja, voisin toki sen minun kuuluisan "Joulutiikerin"kin leipaista. Tuliskohan Veljenikin paikalle..hmm...

Mutta juuh, ei kai tässä nyt muuta ollutkaan.
Itselläni jännitystä pintaan nousee kun olisi kaksi kuoron konserttia tulossa.
Rafella muuten alkoi parin viikon joululoma.
Sain työnantajaltani tämän ihanan kukan lahjaksi, todella kaunis ja ainoa mitä on että kaipaa paljon vettä, ei kuulema voi kastella liikaa.
Työnantajan mies pesetti mein auton ja tankkasikin sen viime viikolla, joululahjaksi, mitähän vielä.

Oikein ihanaa joulun aikaa kaikille!!
Halauksin, Bluerose


2 kommenttia:

  1. Ja sit Rafen 3. joulusta paljon kuvia, ja sit joulun jälkee voit kirjottaa postauksen mis on kuva Rafen kaikista jouluista. Mulla on ainaki tonttupukurafe-kuva koneella :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jepulis..mää yritän jos kirjoittais..mulla tosiaan ehkä on ed.jouluista kuvia =) ekana vuonna oli tonttu sitten piparipoika ja tänä vuonna...pipru kans :P ois kiva saada sellai harmaapunainen tonttuasu sille xD jos ens jouluksi siis vuoden päähän xD

      Poista